HomeRUILEN & RETOURNEREN

Je mag een bestelling tot 14 dagen na ontvangst annuleren. Wanneer je een retour hebt aangevraagd, krijg je nog eens 14 dagen de tijd om het pakket daadwerkelijk te retourneren. Wij zullen het verschuldigde orderbedrag exclusief verzendkosten terugstorten wanneer het product reeds in goede orde ontvangen is. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Hoe werkt retourneren?

Om te retourneren vul je het retourformulier onderaan deze pagina in. Wij nemen aan de hand daarvan zo snel mogelijk contact met je op met verdere instructies.

Stappen voor retourneren

1. Mail hello@happycircle.nl met je ordernummer en het product dat je wilt retourneren.
2. Vul het retourformulier volledig in en voeg deze toe aan de retourzending.
3. Stuur het te retourneren product in de originele verpakking naar: Hertoglaan 49, 5262 JM Vught (vraag daarbij een Track & Trace code).
4. Je ontvangt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat de retour in goede orde is ontvangen via dezelfde wijze als waarop je betaald hebt.
• Retourneer je een deel van de bestelling? Dan ontvang je alleen het orderbedrag retour.
• Retourneer je de hele bestelling? Dan ontvang je het orderbedrag plus de kosten van de heenzending.

Ruilen

Wil je jouw gekozen product ruilen? Vul dan onderstaand formulier in en vul bij ‘toelichting’ je gewenste product in. Wij nemen bij ontvangst van het formulier binnen vijf werkdagen contact met je op. Voor ruilen gelden dezelfde voorwaarden als voor retourneren. Op het moment wanneer wij het product in goede orde hebben ontvangen, zullen we het verschil in waarde aan je terugstorten. Kosten die gemaakt worden bij het ruilen zijn voor eigen rekening. Let op: maat werk producten zijn door hun persoonlijke aard uitgesloten van het herroepingsrecht.

  Aanhef *
  Dhr.Mevr.

  Retouneren of ruilen *
  RetournerenRuilen

  Retourwijze *
  Via postbedrijfZelf afleveren op Pick-Up-Point HAPPY CIRCLE

  Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *
  Ja

  De waardering van www.happycircle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 263 reviews.