HomeOUR STORY

OUR STORY

HAPPY CIRCLE is geboren uit liefde voor groen en creativiteit. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen gelukkiger wordt van natuur om zich heen. Ook geloof ik dat iedereen creativiteit in zich heeft. Ik doe er graag alles aan om ieders creativiteit te prikkelen.

Groene creaties, workshops, evenementen

Met een van mijn HAPPY CIRCLES maak jij van elke plant een kunstwerk, ik prikkel je creativiteit met een workshops en geef evenementen graag een uniek karakter.Mijn doel is om mensen te inspireren én te verbinden met groen en creativiteit in het dagelijks leven. Wees jezelf bewust van de mooie dingen om je heen die je misschien niet meteen ziet en creëer zo zelf je eigen moment van ontspanning. Groencreatonomie staat dan ook niet voor niets dik omcirkeld in ons woordenboek.

Groen-crea-to-no-mie

(de; v)
De kunst van creativiteit met aandacht voor groen als uitgangspunt

Alles wat aandacht krijgt groeit

Ik geloof dat door alles wat je met aandacht doet, er groei – in de breedste zin van het woord – ontstaat. En daar geniet ik van. Groei door een fijne ontmoeting, groei doordat er van een ruimte genoten wordt, groei door een creatieve techniek die iemand in zijn vingers krijgt, maar vooral groei door de glimlach die op jouw gezicht ontstaat.

Een groenere en creatievere wereld

Ik maak de wereld graag een stukje mooier door groen en creativiteit toe te voegen! Doe jij mee?


HAPPY CIRCLE: IsabelleHappy Circle Isabelle

Als boerendochter ben ik opgegroeid tussen de groene weilanden waar altijd ruimte was voor creatief denken en doen. Ook dankzij mijn moeder, die een eigen modevakschool had, werden mijn creatieve vaardigheden goed geprikkeld. Al van jongs af aan heb ik naast liefde voor groen ook liefde voor inrichting in de breedste zin van het woord. Dit pas ik dan ook graag overal toe. Een dinertafel, de kamer, een huis, event, of een festival; ik wil er graag een creatieve draai aan geven. Ik zie mogelijkheden om met weinig een fijne sfeer neer te zetten. Dit is vaak en combinatie van oud en nieuw, maar waar het vooral om draait is aandacht. Ik hou van creativiteit, van mensen en van de wereld een stukje mooier maken.

Creativiteit kun je zelf ontwikkelen

Ik geloof dat iedereen een beetje creativiteit in zich heeft. Maar soms moet je die creativiteit even prikkelen en daarbij help ik graag een handje. Je hoeft geen kunstenaar te zijn; creativiteit kun je zelf ontwikkelen. Begin klein, makkelijk en laat je inspireren: volg een workshop en/of vraag mij de oren van mijn hoofd, ik help je graag!

Happy day,
Isabelle

BEKEND VAN

 
 
De waardering van www.happycircle.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 263 reviews.