HomeIN DE MEDIA

IN DE MEDIA

VT WONEN
ontmoeting met Frans & opnames

Stylist Frans ontmoette ik op de VTwonen Design Beurs. Stom toeval eigenlijk want heel eerlijk ik ben een van de weinige die heel weinig tv kijkt en het programma #weerverliefdopjehuis en Frans dus niet (her)kende. Ik maakte een rondje over de beurs en werd voorgesteld aan Frans. Zo leuk! Frans heeft niet alleen een mooie smaak maar is ook een fijn mens. In 2019 ging hij aan de slag met een prachtige make-over in Den Bosch, waarvoor hij ook onze HAPPY CIRCLE Original Black gebruikte!

VT WONEN
weer verliefd op je huis!
tv-programma

Seizoen 12 van ‘VTwonen weer verliefd op je huis’ de eerste aflevering: Stylist Frans ging aan de slag met een prachtige make-over in Den Bosch! Hiervoor gebruikte hij ook onze HAPPY CIRCLE Original Black! In de metamorfose hing de HAPPY CIRCLE Original te stralen in de keuken. ⠀

VT WONEN
magazine juni 2021

In de special ‘8x Weer verliefd op je huis’ staat: de HAPPY CIRCLE Original! Happy Circle blikt met ‘8x Weer verliefd op je huis’ terug op de afleveringen én make-overs van het afgelopen seizoen.In de eerste aflevering van seizoen 12 werd de HAPPY CIRCLE Original opgehangen in een prachtig gestylde keuken! EEN DROOM DIE UITKWAM! Extra bijzonder vind ik dat deze special verschijnt bij het VTwonen tijdschrift genaamd: Happy hang out! Hoe toepasselijk…⠀

> Klik hier om het hele artikel te bekijken.

VT WONEN
magazine dec 2021

In het laatste magazine van 2021 werd onze Happy Stekky genoemd in het VTwonen magazine. Volgens het magazine is ons stekplateau een ‘Groene eyecatcher’. Super leuk om weer genoemd te worden in dit tijdschrift!

ARIADNE AT HOME
magazine

HAPPY NEWS⁠ @ariadneathome was benieuwd hoe HAPPY CIRCLE is ontstaan. Natuurlijk deel ik dat graag en hierover schreven zij een artikel. Super leuk! Dank je wel voor deze vermelding! ⁠

> Klik hier om het hele artikel te bekijken.

BINNENSTE BUITEN
tv-programma

Theo Bert maakte tijdens @binnenstebuitentv gebruik van de HAPPY CIRCLE Original plantenhangers als groen gordijn in de vide. Een prachtige toevoeging in het huis van Kiki in Haarlem. ⠀

 

> Bekijk hier meer

Mama’s wereld
tv-programma

Aan tafel bij Kimberley Klaver en Sanne Heyen voor het tv-programma Mama’s Wereld mocht ik meer vertellen over de HAPPY CIRCLE Baby plantenhanger die ik heb ontworpen. ⁠Super leuk om te vertellen waarom het ook goed is om groen in de babykamer te hangen!

CREËER
magazine

Super bijzonder interview voor de ‘Doe Bewust’ editie van CREEER. Ik vertel over mijn achtergrond als boerendochter, het ontstaan van HAPPY CIRCLE en wat ik het mooiste vind aan ondernemen.

> Klik hier om het hele artikel te bekijken.

AD
magazine

AD magazine: “Alles kan erin. Het mag dan een plantenhanger heten, je kunt er net zo goed een boeket droogbloemen of een kaars in stoppen. Of je pollepels, als je hem in de keuken hangt.” ⠀
En ze hebben gelijk! Alles kan erin en dit maakt zeker je interieur gezellig! Deze pot was binnen no time uitverkocht maar gelukkig zijn er eindeloos veel andere mogelijkheden voor.

> Klik hier om het hele artikel te bekijken

Eigen Huis & Tuin 
tv-programma

onder de veranda

In de prachtige kleurrijke tuin van Sandra @_finntage kregen de gouden HAPPY CIRCLE Originals met olijfgroene potten een mooi plekje.⁠

Eigen Huis & Tuin 
tv-programma

@onshaarlemsehuisje

Eigen Huis en Tuin gluurt even binnen bij Nancy in haar mooie woning uit ’1898: @onshaarlemsehuisje . Nancy heeft de HAPPY CIRCLE Original Black al op vele verschillende plekken in en rondom huis gehad. Zoals op de slaapkamer, onder de veranda en ook op deze prachtige kast. Die ze als erfstuk van haar oma kreeg. ⠀

Help mijn man is klusser!
tv-uitzending 2021

“Ik wilde op een creatieve manier groen terug laten komen in de ruimte. Hiervoor zijn de HAPPY CIRCLE plantenhangers perfect!” Aldus interieurontwerpster Marith over de HAPPY CIRCLE Baby plantenhangers die in de slaapkamer gebruikt werden.

Help mijn man is klusser!

tv-uitzending 2022

Onze ambassadeurs @plantaardigmiddelburg en styliste @dagmar_van_ark_interior_design pasten de HAPPY CIRCLE Baby Black toe in de nieuwe badkamer in het RTL4 tv-programma @helpmijnmanisklusser . Onze plantenhanger paste perfect bij de zwarte stalen details in de badkamer en zeker bij de ronde spiegel.

Buitenleven
magazine

De HAPPY CIRCLE Original Gold staat in deze zomereditie van @buitenlevenmagazine.
Wist jij al dat je er ook een plant of vaas in kan zetten die je in het stralende middelpunt zet? Je kiest dan voor een plateau of bord en plaatst daar je object op. Ideaal trouwens, deze droogbloementjes voor deze tropische temperaturen.

> Klik hier om het hele artikel te bekijken.

Happy Handmade Living
magazine

IN DE RINGEN …en “Het meest veelzijdige interieuraccesoire” schreef Lisanne in haar magazine @happyhandmadeliving over de HAPPY CIRCLE Original. Een tijdje geleden voegde Lisanne de HAPPY CIRCLE Original Gold toe aan haar interieur met het Spaanse mos boven op haar kast. Een echte eyechater al zeg ik het zelf! En nu hing hij tussen de shoptips “leuk in huis!’

 

> Klik hier om het hele artikel te bekijken.

Brabeau
magazine

Een kort, maar krachtig stukje over HAPPY CIRCLE in Brabeau. Super leuk dat er zo’n gezellig stukje staat in het tijdschrift uit mijn eigen provincie.

> Lees hier meer

Landleven
magazine

Landleven ligt onze plantenhanger HAPPY CIRCLE uit in hun rubriek. Inclusief tips waar de HAPPY CIRCLE een mooi plekje verdient en waarvoor je de plantenhanger kunt gebruiken!

> Lees hier meer

Landleven
magazine

In maart 2022 besteedde Landleven Magazine aandacht aan ons DIY Droogbloemenpakket!

> Lees hier meer

Seasons
magazine

Ons stekplateau werd prachtig uitgelicht in het Seasons magazine.

Margriet
magazine

Nummer 7 bevat een leuke verwijzing naar de HAPPY CIRCLE.

Stijlvol Wonen
magazine

In het mooie 17 pagina vullende interview met prachtige beelden van @senisezwijnenphotography en @yvonne.van.galen uit de woning van Klaas @dutchguy84 zie je dat de witte HAPPY CIRCLE Original White met een enorme airplant een hele mooie plek heeft gekregen naast het 170 jaar oude bad.

Vriendin
magazine

HAPPY CIRCLE werd genoemd als dé tip om de bloementjes op een mooie manier buiten te hangen, in de lente uitvoering van de Vriendin.

Classy
magazine

In de wintereditie 2021, onderdeel Trendy Wonen, werd mijn HAPPY CIRCLE aanbevolen!

Weekend
magazine

‘Kunst met een plant’, dat schrijft Weekend over mijn HAPPY CIRCLE!

BEKEND VAN

 
 
De waardering van www.happycircle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 256 reviews.
0