HomeAGENDA

AGENDA

GRAAG SCHEUREN WE DOOR HET HELE LAND IN ONZE TRUCK ‘BELLA’

Vanuit deze mintgroene Piaggio hebben we alles bij de hand waardoor we op elk event, festival, fair, markt en in elk weiland onze toko kunnen opzetten!

Zo zijn we altijd klaar voor een workshop, gestyled diner of voor de verkoop van onze producten. ‘Bella’ is een opvallende eyecatcher, dus je zult ons niet snel missen! 

BLOEMEN PLUKKEN
OP DE KEMPING-WEIDE

2 augustus 2020
11:00 uur
@De Kemping van Den Bosch 

Kom jij 2 augustus bloemen plukken waar je heel lang van kan genieten? We staan met ‘Bella’ op de mooiste en smakelijkste kemping van de stad Den Bosch. 

klik hier om meer te lezen

In de weide kan je de bloemen plukken vanaf 11:00 uur komen plukken. Droogbloemen zijn ideaal; zeker voor op de Kemping! Maar ook voor die lege vaas die je nog thuis hebt staan. Kom de droogbloemen zelf plukken, maak er de mooiste creaties mee en fleur die lege vaas en de rest van je huis op. Als je het leuk vind kan je ook een mini-workshop volgen waarin je leert om een (droog)bloemenboeket samen te stellen of een droogbloemenhaarkam te maken. Voor deze workshops hoef je je vooraf niet aan te melden, het is tenslotte vakantie! 

Klik hier voor meer informatie over De Kemping met allerlei toffe activiteiten

CREATIE VAN DROOGBLOEMEN

10 oktober 2020
10:30 – 14.00 uur
@Tuinen van Appeltern

Maak je eigen wandkleedje, krans of haarkam van droogbloemen. In combinatie met een heerlijke lunch in het grootste tuininspiratiepark van Nederland.

klik hier om meer te lezen

Aan jou de keuze wat je tijdens deze workshop wilt creeren!

  • Wandkleedje: Schik de bloemen zodat je een mooi wandkleed kan vullen wat een echte eyecather is in je interieur.
  • Krans: Je leert een bindtechniek waarmee je een mooi kunstwerk op je cirkel maakt waar je nog lang van kan genieten.
  • Haarkam: Je bevestigt de bloemen op het kammetje en jij steelt de show tijdens het volgende festival of feestje. Je krijgt er een opbergdoosje cadeau bij!

Klik hier voor meer informatie

POP-UP SHOP
OP CREATIVE LIFE

12, 13,14, 15 november 2020
10:00 – 17:00 uur
@Creative Life – Werkspoorkathedraal

Op één van de mooiste locaties komen creatievelingen, kleine zelfstandigen, gave stands, inspirerende sprekers, bijzondere workshops, meetings en food trucks samen.

klik hier om meer te lezen


HAPPY CIRCLE is hier dit jaar voor de eerste keer bij en ik ga een mooie pop-up shop maken waar je al onze producten zoals de HAPPY CIRCLE Original en HAPPY CIRCLE Baby plantenhangers met de mooiste planten en de DIY-pakketten kan vinden. Elke dag geef ook workshops waarin je met droogbloemen aan de slag kan. Je kan een droogbloemenkrans, droogbloemenwandkleed of droogbloemenhaarkam maken. Kom gerust even langs voor inspiratie, antwoord op je vragen of gewoon om even hello te zeggen! 

Klik hier voor meer informatie

De waardering van www.happycircle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.9/10 gebaseerd op 70 reviews.
0